Over mij

Mijn naam is Chris Van Hool. Ik woon in de mooie Groningen en heb vorig jaar de opleiding Finance & Control succesvol afgerond. Deze opleiding heb ik voornamelijk gekozen omdat ik me interesseer voor het bedrijfsleven en omdat ik goed ben met cijfers. In het laatste jaar van de opleiding heb ik stage gelopen op de financiële afdeling van een kledingmerk. Na mijn afstuderen kon ik hier gelijk aan de slag als financial controller.

Ik ben hartstikke tevreden met deze baan. Ik houd me bezig met de gehele financiële huishouding en daarnaast maak ik rapportages en begrotingen. Het werk geeft me veel voldoening en ik kom dus ook altijd thuis met een goed humeur. Ik woon nog samen met twee huisgenoten, maar ben van plan om binnenkort iets voor mezelf te gaan zoeken.

Ik vind het zeker gezellig in huis, maar ik heb behoefte aan meer ruimte en rust. De ruimte heb ik vooral nodig voor mijn hobby: schilderen. Ik kan de beschilderde doeken bijna niet meer kwijt en het lijkt me wel wat om een kamer speciaal in te richten om te schilderen. Ik krijg vaak verbaasde reacties als mensen horen van mijn hobby. Men lijkt niet te verwachten dat iemand met mijn beroep graag creatief bezig is. Ik hou juist heel erg van het contrast.

Mijn creativiteit kan ik niet altijd even goed uiten in mijn werkzaamheden en dan geniet ik er enorm van om thuis iets moois te creëren op het doek. Ik vind het ook leuk om te merken dat ik er de laatste jaren steeds beter in ben geworden. Een paar weken geleden heeft een vage kennis zelfs een doek van mij gekocht. Dit had ik een tijd geleden nooit durven dromen.